KNVB FC   KNHB   
Gecertificeerd Performance Analist Elite

 

   

 

Over Steijn Spreij

"De route naar succes verandert steeds"

Steijn Spreij is geboren op 17 oktober 1985 te 's-Hertogenbosch. Vanaf zijn 6e is hij gaan hockeyen en heeft alle teams doorlopen op het hoogste niveau. Vanaf 14 jarige leeftijd is hij al jeugdteams gaan coachen groeide zo door in het van Trainer/Coach.Steijn Spreij KNVB Vrij

Als Trainer/Coach, en (ass.) Bondscoach boekt hij meerdere successen; Landskampioenschappen, Europese titels, Wereld titels en (Jeugd) Olympische titels. Kijk voor meer informatie hierover in de CV van Steijn in deze functies.

Na twaalf jaar als trainer/coach te hebben gewerkt is Steijn nu als Performance Analist aan het Nederlands Elftal Voetbal én Hockey verbonden. Zo was hij onder andere onderdeel van de begeleiding van de voetballers tijdens het EK Jong Oranje in 2013 en het WK 2014 in Brazilie. Op dit moment is Steijn nog steeds verbonden aan het Nederlands Elftal als Performance Analist waarmee ze in het traject richting het WK 2018 in Rusland zitten.

Het meten van de prestaties en het daardoor kunnen ondersteunen van de spelers en teams op weg naar succes drijft Steijn enorm.

 

Opleidingen:

Performance Analist Elite

Video Analist

Prozone data analist

Commerciële Economie, Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch

VWO, Ds. Pierson College 's-Hertogenbosch

Cursussen:

Praktisch trainen en coachen met Action Type (olv Peter Murphy en Bennie Douwes, docenten Action Type Academy)

Coachen op Concentratie (olv Peter Murphy en Bennie Douwes, docenten Action Type Academy)

Trainer/Coach B (Hockey), diploma behaald 2009

Trainer/Coach A (Hockey), diploma behaald 2005

Jeugd Hockey Trainer, diploma behaald 2004